Wooneco geeft je onafhankelijk en gratis advies over wonen en energie.

Groendaken verbeteren de luchtkwaliteit, bevorderen energiebesparing, ondersteunen waterbeheer, verlengen de levensduur van daken, bevorderen biodiversiteit, bieden geluidsisolatie, en dragen bij aan de leefkwaliteit van de omgeving.

Renoveren

Renovatieadvies

Aan het woon- en energieloket van jouw gemeente kan je terecht voor onafhankelijk en gratis renovatieadvies over bv. woonkwaliteit, (ver)huren, duurzaam renoveren, premies en de Mijn VerbouwLening.   

Het vakjargon dat wordt gebruikt in de bouwsector kan soms behoorlijk complex zijn, met tal van technische termen en specifieke begrippen. Ben je geïnteresseerd in het verkrijgen van een dieper begrip van deze terminologieën? We helpen je graag door enkele van deze begrippen uit te leggen en te verduidelijken.

Bio-ecologische bouwmaterialen maken niet alleen een verschil op ecologisch vlak, maar zijn een volwaardig, veilig en gezond alternatief voor de klassieke bouwmaterialen.

Energie besparen, Renoveren

Groepsaankoop zonnepanelen

Via het groepsaanbod kan je vrijblijvend een voordelige offerte opvragen bij een betrouwbare aannemer in de buurt. De zonnepanelen zijn kwaliteitsvol en hebben een goede levensduur wat het investeren in zonnepanelen écht interessant maakt.

Energie besparen, Renoveren

Groepsaankoop stookolietanksanering

Wanneer je je stookolietank niet meer gebruikt, ben je wettelijk verplicht om de tank professioneel buiten werking te laten stellen. Een oude tank kan immers roesten en doorlekken waardoor olieresten in de bodem en het grondwater terechtkomen.

Hulp & contactMaak een afspraak in mijn buurt

Aalter / Assenede / De Pinte / Deinze / Destelbergen / Eeklo / Evergem / Gavere / Kaprijke / Lievegem / Lochristi / Maldegem / Melle / Merelbeke / Nazareth / Sint-Laureins / Wachtebeke / Zelzate / Zulte

Vind jouw loket