Maak gebruik van onze "groepsaankoop stookolietanksanering" om je stookolietank te saneren wanneer je deze niet meer gebruikt.

Waarom je stookolietank saneren?

Wanneer je je stookolie- of mazouttank niet meer gebruikt, ben je wettelijk verplicht om deze tank professioneel buiten werking te laten stellen. Een oude tank kan immers beginnen roesten en doorlekken, waardoor olieresten in de bodem en het grondwater terechtkomen.
Met een stookolietanksanering vermijd je eventuele bodemverontreiniging en het bijhorende hoge kostenplaatje. Bovendien moet je bij de verkoop van je woning een attest voorleggen om te bewijzen dat je oude stookolietank correct werd gesaneerd.

Hoe je stookolietank voordelig saneren?

Het is interessant om deel te nemen aan een groepsaankoop om je stookolietank buiten gebruik te stellen. Zo vermijd je de kosten van een eventuele bodemsanering én wordt de prijs van je tanksanering gedrukt. Deze groepsaankoop is in samenwerking met Wooneco en jouw gemeente.

Een erkend, betrouwbare partner

Wooneco selecteerde All-In Tank service om jou te ontzorgen. Het voordeel van een groepsaankoop is een scherpe prijs. All-In Tank service bezorgt een duidelijke offerte en volgt de werken op.
Alle info vind je op tanksanering waar je je meteen kan inschrijven voor dit groepsaanbod stookolietanksanering.

Bodemverontreiniging?

Was of is er een mazout lek en is er bijgevolg bodemverontreiniging?
Het Promaz fonds komt financieel of/en operationeel tussen bij de sanering van de bodem.
Meer info vind je hier.

Installeren van nieuwe verwarming?

We helpen je graag verder via ons gemeentelijke groepsaanbod renovatie.