Wooneco geeft je onafhankelijk en gratis advies over wonen en energie.

Energie besparen, Renoveren

Groepsaankoop zonnepanelen

Via het groepsaanbod kan je vrijblijvend een voordelige offerte opvragen bij een betrouwbare aannemer in de buurt. De zonnepanelen zijn kwaliteitsvol en hebben een goede levensduur wat het investeren in zonnepanelen écht interessant maakt.

Iedereen kan eenvoudig aan de slag dankzij onze algemene tips om energie te besparen, dit kan kosteloos of met een kleine of grotere investering.  Deze verdien je vaak sneller terug dan je denkt. We helpen je stap voor stap bij de mogelijkheden.

Energie besparen

Energiescan

Een energiescan is een snelle doorlichting van je woning op het gebied van energieverbruik. Tijdens een huisbezoek krijg je besparingstips voor je verwarming, verlichting en huishoudtoestellen. Kortom, besparen zonder te investeren.  

Energie besparen

Warmtescan

Een warmtescan (of thermoscan) is een foto van je woning die via kleurverschillen het warmteverlies via dak, ramen en deuren aangeeft. Bij Wooneco scannen we enkel de voorgevel.

Energie besparen

Mobiel energiehuis

Het mobiel energiehuis houdt jaarlijks halt in 18 wijken met een groot renovatiepotentieel. In elke wijk nemen we thermografische gevelscans, ook warmtescans genoemd.

Energie besparen

Investeer in zonnepanelen

Het plaatsen van zonnepanelen blijft met stip de meest rendabele investering. Door de besparing op je energiefactuur verdien je de zonnepanelen terug binnen 8 tot 10 jaar.

Door een regelmatig en goed onderhoud van je verwarmingsketel, bespaar je op je energiefactuur. Bovendien verlengt het de levensduur van je verwarmingsketel. En je bent zeker van een veilige verwarming.

Energie besparen, Renoveren

Groepsaankoop stookolietanksanering

Wanneer je je stookolietank niet meer gebruikt, ben je wettelijk verplicht om de tank professioneel buiten werking te laten stellen. Een oude tank kan immers roesten en doorlekken waardoor olieresten in de bodem en het grondwater terechtkomen.

Hulp & contactMaak een afspraak in mijn buurt

Aalter / Assenede / De Pinte / Deinze / Destelbergen / Eeklo / Evergem / Gavere / Kaprijke / Lievegem / Lochristi / Maldegem / Melle / Merelbeke / Nazareth / Sint-Laureins / Wachtebeke / Zelzate / Zulte

Vind jouw loket